donderdag 17 april 2014

Plunder-Akkoord over Maffia-zorg

Roof de arme economie kent geen grenzen van fatsoen en genade voor Jan met de Pet.  De prijs van een ziekte, alleen ‘prinsen’ blijven in leven.

Armoede stijgt explosief dankzij het ‘VVD & PvdA akkoord’.
De top van het “Lieg en Bedrieg kabinet”, coalitiepartijen ‘VVD en PvdA en de drie ‘bevriende’  oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP zijn het woensdagavond eens geworden over de plannen voor de nog minder zorg voor ‘Jan met de Pet’. De Royal elite maakt sowieso al lang geen gebruik meer van de gewone zorg en reist af naar dure eerste klas privé klinieken meestal in Zwitserland of London.

Kom in Verzet Tegen Jetta Klijnsma en de ‘VVD man Sjoerd Potters’. De “Straf de arme maatschappij”  van de ‘Duivel’ Casino Kapitalisme is weer een stapje dichterbij gekomen in Nederland. Dat maakten de VVD Minister Edith Schippers aka en haar collega PvdA staatssecretaris Martin van Rijn bekend na afloop van een beraad met onder anderen premier Mark Rutte en zijn en minister Lodewijk Asscher (Asociale Zaken).
Minder gewone mensen naar arts door geldnood in Nederland. Schippers loog zo als te doen gebruikelijk bij de VVD aan dat er helemaal geen impasse was geweest. Zij bralde dat ze het „volste vertrouwen” heeft van alle vijf partijen en dat het voorstel om de Maffia-zorgverzekeraars meer op kwaliteit en prijs te laten inkopen naar de Tweede Kamer gaat. De minister benadrukte dat alle ‘partijen’ aan het  criminele overleg ook „zeer hechten aan keuzevrijheid voor de kaal gelukte Volks-patiënt en efficiencyverhoging en kwaliteitsverbetering”. Het plan zal volgens de minister geld moeten opleveren voor nog meer Bonussen en de Riante salarissen van de  VVD en PvdA Zorg-Maffia “Dikke Deuren”. Schippers heeft van Arie Slob (ChristenUnie) geen garantie gekregen dat hij instemt met alle roof de arme scheel voorstellen. Maar ze heeft er vertrouwen in. „Garanties krijg je op stofzuigers en niet in de Heersende klasse Corrupte politiek.”
‘Kasteelheer Alexander Pechtold’ van Adellijke-D66 is nog niet ‘uitgeplunderd’ vanachter zijn Grachtengordel.‘Kasteel heer Alexander Pechtold’ (D66-Grachtengordel ) gaf aan dat er wel een roof-akkoord op hoofdlijnen is, maar dat „op diverse terreinen” nog wel invulling nodig is.
Rutte loog dat de keuzevrijheid in de zorg nooit ter discussie heeft gestaan. „Mensen ‘Klootjes -Volk’ hebben (geen) de keuze te beslissen welk pakket en welke zorgverzekering ze willen afsluiten. Het kabinet is nooit voornemens geweest daar wat aan te veranderen.”
Minister Jeroen Dijsselbloem over het overleg: Bla, bla, bla,…. Bla uw centen. Door het valse vertrouwen konden de partijen ook de deal over de hervorming van de langdurige zorg beklinken. Met de instemming van de drie ‘ oppositiepartijen’ heeft het kabinet ook in de Eerste Kamer steun voor het plan om meer zorgtaken voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten naar de gemeenten te laten overgaan, zodat zij daar vakkundig kunnen worden kaal geplukt en vernedert. Dinsdag werd al bekend dat volgend jaar er 360 miljoen extra beschikbaar komt om de overgang te verzachten, maar dat is feitelijk de bekende PvdA Roos uit eigen Doos.
“Het geheime boek der Openbaring” van het “Lieg en bedreig Kabinet”.
De fractievoorzitters Godfathers ‘Diederik Samsom’,  VVD Halbe Zijlstra (VVD-misdaadgroep) en  ‘Kasteelheer Pechtold’ ( Groot Hertogdom Yupi-Grachtengordel) toonden zich opgelucht. Pechtold: „Het allerbelangrijkste is dat we volgende week gewoon de roof de arme scheel wet langdurige geen zorg meer voor ‘Jan met de Pet’ kunnen behandelen.” Ook Samsom en zijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Beuren’ vinden dat grote winst, want „we hebben gemerkt dat de onzekerheid daarover door de samenleving giert en wij als ‘Arbeider Verraders Partij’ in de opinie peilingen bijna op nul zetels staan”. En: „We zijn blij dat we mensen weer eens valse zekerheid kunnen bieden”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten