woensdag 16 april 2014

Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen

Duitse politie zegt ‘geschokt’ te zijn over wetsverachting immigranten - Forse toename aantal asielzoekers uit moslimlanden naar EU en Nederland
Jullie eisen absolute gehoorzaamheid aan jullie profeet? Prima, maar blijf of ga dan gewoon in jullie eigen landen wonen, en val ons er niet langer mee lastig.

Criminele Marokkanen vormen niet alleen in Nederland een steeds groter probleem. Ook in steden bij onze oosterburen maken ze in toenemende mate de straten onveilig. In de Noord-Duitse stad Flensburg spreken de media inmiddels letterlijk van ‘terreur’, en dat mag bijzonder worden genoemd, want tot nu rustte er in het politiek overcorrecte Duitsland een taboe op het benoemen van criminaliteit door migranten, zeker als deze van islamitische afkomst zijn.

De Flensburgse politie heeft zijn handen vol aan enkele tientallen criminele veelplegers uit Marokko en Algerije. De meesten zijn niet ouder dan een jaar of 15 - 17. Van straffen en dreigen met ingrijpen trekken ze zich niets aan.
Zomaar een ‘gewone’ nacht in Flensburg. Twee Noord-Afrikaanse jongens die worden gearresteerd voor het stelen van een smartphone van een 25 jarige Duitse vrouw, reageren ‘met buitengewone agressiviteit’ op hun arrestatie, spugen de agenten in hun gezicht en bedreigen hen met de dood.
Slechts 10 minuten later. Een groep jongeren uit Marokko, Algerije en Tunesië krijgen ruzie met elkaar, en gaan elkaar met wodkaflessen en stalen staven te lijf. Kledingstukken vliegen in het rond. De politie treft er twee gestolen fietsen aan.
Uurtje later, problemen in hetzelfde huis. Deze keer worden er brandende kleren op straat gegooid. Opnieuw ruzie, deze keer tussen twee 16 en 17 jarige Marokkanen. Van een 15 jarige neemt de politie gestolen goederen (parfum en kleren) in beslag. Onder het bed verschuilt een 16 jarige landgenoot zich, die door justitie wordt gezocht.


Duitse politie ‘geschokt’
Dit was beslist geen bijzondere nacht, aldus politiewoordvoerder Matthias Glaman. Een groot probleem is dat het tuig nog minderjarig is, en daarom niet opgesloten mag worden. Jeugdwerk heeft amper nog zicht op de probleemjongeren, omdat er steeds nieuwe groepen (criminelen) worden gevormd.
Volgens de Duitse politie hebben de Arabische Lente opstanden voor een enorme toestroom jonge vluchtelingen uit moslimlanden gezorgd. De politie in Flensburg zegt geschokt te zijn over de mate waarin deze jongeren bereid zijn alle wetten, regels en fatsoensnormen te overtreden. ‘De bereidheid tot criminaliteit is in deze groep alarmerend hoog.’ (1)


Wrede moorden op Marokkaanse straten
Wat voor ‘beschaving’ deze jongeren met zich meenemen, blijkt bijvoorbeeld uit twee schokkende (!!!) video’s uit Marokko. Op de eerste is te zien hoe een man midden op straat wordt doodgeslagen, terwijl mensen gewoon voorbijlopen en auto’s om hem heen rijden. Een jolende menigte, waaronder kinderen op de eerste rang, filmen het gebeuren met hun smartphones.
In het tweede filmpje wordt een man door een groepje in elkaar geslagen en gestenigd, en daarna in brand gestoken. Nog altijd mag in Nederland niet hardop worden gezegd dat dit soort gruwelijke zaken iets met de islamitische cultuur van dit volk te maken hebben.


Veel meer asielzoekers naar EU
Net als in de hele EU is ook in Nederland het aantal asielzoekers de afgelopen jaren fors toegenomen. Het aantal toegelaten vreemdelingen steeg van 40% in 2012 naar 58% in 2013. De meeste asielzoekers komen uit Somalië (3080), Syrië (2670) en Irak (1090), landen die stuk voor stuk worden verscheurd door extreem wreed islamitisch sektarisch geweld. (2)

Xander

Geen opmerkingen:

Een reactie posten